Schedule of Events

Time	Duration	Main Function	
THURSD	AY APRI	L 21	
Noon-3pn	1	Start Arriving at Camp - Unpack and Start Dinne	r, Setup everything
		Go for a walk, enjoy the area	
5:00pm	1:15 hr	Dinner (Lasagne, Chips, Garlic Bread, Salad)	
6:30pm	1 hr	Dessert, Tea and Coffee	
7:30pm	1:30 hr	Session – Resolved – Lines We Cannot Cross	Craig Ledbetter
9:00pm	1 hr	Bonfire	
10:00pm	1 hr	Go to the Abbey	
11:00pm		Fellowship time, and then to Sleep	
FRIDAY	APRIL 22		
7:30am	1 hr	Wake-Up and Shower	Prepare Breakfast
8:30am	30 min	Quiet Time Devotions ()	
9:00am	1 hr	Breakfast (Toast, Porridge, Cereal, etc.)	
10:00am	1:30 hr	Session – Men Need Men	Declan Flanagan
11:30am	30 min	Break	Prepare Lunch
12:00	1 hr	Lunch (Burgers, Chips, Crisps, etc.)	
1:00pm	4:00 hrs	Gap of Dunloe - walking and climbing	
5:00pm	15 min	Group Photo	
5.15pm	1:15 hr	Dinner (Curry and Rice, Mixed Veg, etc.)	
6:30pm	1:30 hr	Session – Resting in the Sovereignty of God	Craig Ledbetter
8:00pm	30 min	Dessert, Tea and Coffee	
8:30pm	1:30 hr	Session – What Good is Repentance?	Layton Kelly
10:00pm	2 hr	Games, Bonfire/Fellowship	
12:00am	7:30hrs	Sleep	
SATURD	AY APRI	L 23	
7:30am	1 hr	Wake-Up and Shower	Prepare Breakfast
8:30am	30 min	Quiet Time Devotion ()	
9:00am	1 hr	Breakfast (Eggs, Sausages, Toast, Porridge, Cer	eal, etc.)
10:00am	1:30 hr	Session – Tips on Revelations	Craig Ledbetter
11:30am	1 hr	Pack-up and clean-up	
12:30pm		Leave for Home	

Schedule of Events Page 11